4U Consulting er et veldrevet konsulenthus i Norge innenfor headhunting, utvelgelse og utviklingsprosesser for våre klienter på den nasjonale og internasjonale forretningsarenaen.

Vi bistår også våre klienter med "management audits" og "second opinions" i forbindelse med komplekse due diligence- og ansettelsesprosesser.

Vår dybdekunnskap kombinert med vår strategiske og profesjonelle arbeidsmåte gjør at vi tiltrekker oss klienter, kandidater og oppmerksomhet rundt våre kjerneområder.

Vi velger å jobbe med et mindre antall klienter for å ha fokus på våre klienters oppdrag og de mennesker og den oppmerksomhet oppdragene tiltrekker seg.

Vi forstår våre klienters forretninger og utfordringer, da vi lever der våre klienter lever. Vår praktiske tilnærming resulterer i fornøyde klienter og kandidater. For videre å diskutere ditt rekrutteringsbehov, kontakt oss.

Vi vet av erfaring at våre klienter, kandidater og øvrige samarbeidspartnere blir overrasket over våre arbeidsmåter og ikke minst de resultater vi leverer.

Vi innehar en solid dybdekunnskap innenfor følgende arbeidsfelt:

Devider