Advokater og advokatfullmektiger med høy integritet og faglig kompetanse

Innen det juridiske arbeidesfeltet tilbyr vi våre klienter og kandidater en av sektorens mest effektive og profesjonelle gjennomføringsprosesser. Dette sikrer tilgang på kandidater med høy integritet og faglig kompetanse.

Vår store kunnskap innen denne sektoren gjør oss til en foretrukket partner for våre klienter så vel som for våre kandidater. Dette gir oss det beste utgangspunktet for å tilby våre klienter noen av bransjens best kvalifiserte kandidater.

Våre klienter og kandidater opplever fra første møte uovertruffen service og profesjonalitet.

Selskapet har gjennom årene opparbeidet seg et omfattende nettverk med kvalifiserte kandidater innen sektoren. Vi er aktive i rekrutteringen på universitetene i Tromsø, Bergen og Oslo, samt at vi har en god kontaktflate med studenter på den internasjonale arena.

Vi forstår våre klienters forretninger og utfordringer, da vi lever der våre kunder lever. Vår praktiske tilnærming resulterer i fornøyde klienter og kandidater. For en videre diskusjon om ditt rekrutteringsbehov, kontakt oss.

Vi vet av erfaring at våre klienter, kandidater og øvrige samarbeidspartnere blir overrasket over våre arbeidsmåter og ikke minst de resultater vi leverer.

Vi innehar en solid dybdekunnskap innenfor følgende arbeidsfelt:

Devider